Att arbeta på annan ort under 2020 – två tips som hjälper er att komma igång på rätt sätt!

Enligt nya riktlinjer tillåts återigen inrikesresor i vårt härliga land. En efterlängtad nyhet för alla semestersugna svenskar, men också för alla oss som vill kunna resa och bo tryggt i jobbet. Här kommer därför två viktiga uppstarts-tips till alla er som reser eller bokar resor i tjänsten:

Vikten av frihet och kontroll

I dag är det viktigt att i största möjliga mån undvika onödiga interaktioner och sammanhang med många människor. Det är minst sagt en omställning, vilket ställer vissa krav på boendet för alla som vill kunna arbeta på annan ort. Genom att bo i en egen företagslägenhet blir det betydligt enklare att få kontroll i en extraordinär vardag. Hos oss på Företagsbostäder finns därför allt som våra gäster behöver – till exempel ett eget kök och möjlighet till tvättstuga.

Våra lägenheter har härligt öppna ytor och är utrustade för lika säkra som hållbara arbets- och vardagar. Det gör i sin tur att boendet inte bara blir en plats för övernattning – hos oss kan alla jobba ”hemifrån” i en lugn och trivsam hemmiljö. Alltid med bekvämt skrivbord, bra belysning samt gott om plats för att sträcka på benen och samla tankarna.

Vi på Företagsbostäder följer de aktuella riktlinjerna och rekommendationerna.
Hos oss kan alla leva med en hållbar vardag, laga egen mat och få full kontroll över tvätt och renlighet. Vårt koncept är att boendet ska anpassa sig efter gästens livsstil och vardagsmönster. Vi tycker att det ska vara enkelt att leva som man vill och behöver, med en stabil vardag där man själv styr sina dagar. Läs mer om vårt unika boendekoncept.

Hög flexibilitet, låga kostnader

Många företag befinner sig just nu i ett särskilt ekonomiskt läge. Detta har vi full förståelse för! Är ni i behov av longstay och extended stay? Eller kanske shortstay? Är det en enstaka konsult som behöver boende? Eller kanske ett helt team, vid exempelvis ett byggprojekt? Oavsett så är ni behov av flexibilitet och kostnadseffektivitet. Så här arbetar vi på Företagsbostäder för att era medarbetare och er plånbok ska få det så bekvämt som möjligt:

Hög tillgänglighet och hållbarhet. Vi erbjuder över 2 000 möblerade lägenheter över hela Sverige, och våra kostnadseffektiva boendeavtal gör oss till en lika smidig som säker lösning för både longstay och shortstay. Vi på Företagsbostäder vill inte ses som en kostnad – vi vill vara ett tryggt logistiskt hjälpmedel som bidrar till den hållbara uppstarten av er verksamhet. Att boka boende hos oss är att investera i både sina medarbetare och företagets framtid.

Hög flexibilitet och kostnadseffektivitet. Vi har full förståelse för hur det kan vara att arbeta med projekt på annan ort. Hos oss kan ni därför bo precis så länge ni behöver. Vi erbjuder alltid tillfälligt boende till ett bra pris, som bara blir bättre ju längre ni bokar. Här kan ni läsa mer om hur det fungerar.

Vi är snabba, lyhörda och älskar vårt jobb. Vilka är era behov? Berätta för oss, så tar vi fram en skräddarsydd boendelösning för just er.

Hör bara av er!

Resten sköter vi. Under samtalet benar vi ut era behov, för att snabbt hitta rätt boendelösning för just er. Dessutom tar vi hand om allt från nyckelutlämning till slutstädning. Det gör att våra gäster endast behöver fokusera på sitt arbete, för att sedan ladda batterierna i en skön hemmiljö. Tryggt och bekvämt, både för både gästen och den som bokar.

Ni hittar oss i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg, Lund och nu även i Älmhult. Välkommen hem till Företagsbostäder!

Skicka en förfrågan
Offertförfrågan Snabbkontakt
Företag Privat
Ogiltigt datum
Ogiltigt datum
Du måste skriva ett meddelande
Ogiltigt namn
Ogiltigt namn
Den här lägenheten är bara tillgänglig för företagskunder
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig epost
Du måste acceptera våra villkor
Du behöver bara skicka in en förfrågan även om du är intresserad av flera lägenheter. Är inte just denna lägenhet ledig kommer vi presentera alternativ. Tack för din förfrågan!
Ogiltigt namn
Ogiltigt namn
Den här lägenheten är bara tillgänglig för företagskunder
Ogiltig epost
Ogiltigt telefonnummer
Du måste skriva ett meddelande
Du måste acceptera våra villkor
Du behöver bara skicka in en förfrågan även om du är intresserad av flera lägenheter. Är inte just denna lägenhet ledig kommer vi presentera alternativ. Tack för din förfrågan!