Om oss

I tre decennium har vi samlat hela världen under våra tak 

Företagsbostäder har hjälpt företag med tillfälliga boenden sedan 1993. Vår förmåga att anpassa oss efter olika livsstilar, projekt och budgetar har gjort att vi idag är en ansedd bostadspartner till många av Sveriges ledande företag. Vi lägger stor vikt vid att vara en trygg punkt för den som behöver byta land eller stad när tjänsten kallar. Med vårt breda utbud av fler än 3000 lägenheter fördelade över hela Sverige kan vi skräddarsy lösningar som gör att du och dina medarbetare kan känna er som hemma.

 

Vi formar framtidens boendelösningar 

Vårt sikte är inställt på att utveckla framtidens boendeform och samtidigt växa för att kunna hjälpa ännu fler innovatörer, entreprenörer och storbolag med tillfälliga boenden. Hållbarhet ska fortsätta att prägla vår tillväxt och som kund till oss ska du känna dig trygg i vetskapen om att vi alltid går den extra milen för att vårt fotavtryck på planeten ska vara så litet som möjligt.

 

Hållbart boende med många möjligheter

Hos oss kan alla leva hållbart och socialt. Alla våra boenden är fullt utrustade med eget kök, så att du kan sätta dina egna rutiner redan från första inflyttningsdagen. Att bo hos oss är att kunna laga och njuta av hemlagad mat, träna hemma, eller på något av våra kompisgym, jogga i en närbelägen park eller skog och bjuda hem arbetskamraterna på middag. 

 

Vi är alla olika

Vi uppskattar och förvaltar alla lärdomar vi samlat under våra många år i longstay-branschen. Frekventa gästkontakter och våra kunders feedback hjälper oss att hela tiden utvecklas för att kunna möta dina specifika behov och önskemål på bästa sätt – vare sig det är hjälp med städning, assistans med planering av stora projekt eller personlig service.

 

Tryggt, flexibelt, enkelt

På Företagsbostäder jobbar över 50 medarbetare med att få dig att känna dig som hemma. Om något oväntat händer finns vi här för dig under dygnets alla timmar. Vi hjälper dig med ett tillfälligt boende, en vecka, några månader eller så länge som ditt projekt kräver. Vi anstränger oss för att skapa en upplevelserik och personlig vistelse i din nya hemort så att du snabbt kan få arbetsro och fokus på jobbet. Arbete må vara viktigt men vi vill även bidra till att du snabbt hittar ditt sammanhang utanför jobbet så att du kan känna dig hemma i dina nya kvarter.