Våra företagslägenheter

Över 2300 möblerade företagslägenheter med hög standard i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg, Lund och Älmhult. Så att du kan känna dig som hemma – även när du arbetar långt hemifrån.

 

Centrala & tillgängliga företagsbostäder

Vi har företagslägenheter med centralt läge och ofta i direkt anslutning till större företag och kontorsområden på sex orter i Sverige: Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg, Lund och Älmhult. På vissa orter, till exempel i Stockholm, Göteborg och Malmö, har vi också företagsbostäder i andra områden där vi vet att många stora företag finns. Du kan till exempel hyra lägenhet i Stockholmsförorterna Kista och Solna, på Hisingen i Göteborg och i Västra Hamnen i Malmö. Självklart ligger dessa bostäder nära bra kommunikationer så att man enkelt tar sig till och från lägenhet och jobb. Vilket läge som passar bäst beror så klart på uppdraget men också på vem som ska bo i lägenheten, och vad han eller hon trivs bäst med. Vi hjälper dig att matcha rätt företagslägenhet med rätt individ. Hos oss ska alla trivas!

 

Möblerade, välutrustade lägenheter med hög standard

Att bo hos oss ska vara bekvämt och hemtrevligt. Alla våra lägenheter är modernt och smakfullt inredda, och komplett utrustade för att dina anställda och konsulter ska kunna känna sig som hemma. En skön säng står bäddad, det finns rena handdukar i badrummet, wifi och TV fungerar som det ska och köket är modernt och komplett utrustat för så väl vardagsfrukost som spontanmiddag med gäster. I vissa lägenheter finns tvättmaskin, i andra har man tillgång till gemensam tvättstuga. Städutrustning finns också i alla våra företagslägenheter. Slutstädning ingår alltid, och vi erbjuder också städning under pågående bokningsperiod mot en mindre kostnad. Det kan vara bra att veta om du vill att flera personer ska kunna dela en företagslägenhet. Vi vill att våra företagsbostäder ska fungera som ett hem i väg från hemmet. Saknas något gör vi vårt allra bästa för att tillgodose ditt behov.

 

Tryggt och bekvämt med service dygnet runt

Vi har ett eget service team som snabbt och smidigt hjälper till när problem uppstår. Efter kontorstid har vi en dygnet-runt-öppen jourservice som hjälper till med akuta frågor. I alla våra företagslägenheter finns också en pärm med utförlig information kring vad som gäller för just den lägenheten. Det kan vara instruktioner för tvätt, information om hur sophanteringen fungerar och annat som kan vara bra att veta. Givetvis finns denna information både på svenska och engelska. På vissa adresser kan vi erbjuda parkering. Fråga oss gärna vid bokningstillfället!

 

Flexibla och prisvärda företagsavtal

Du kan hyra våra företagsbostäder per dygn, per vecka eller per månad. Ju fler nätter, desto lägre dygnspris. Och du betalar bara för den period du hyr, inte per kalendermånad. Bokningen kan du förlänga eller avbryta i förtid med en månads varsel.