apartment image

Lägenhetshotell i Stockholm

Evenemangsgatan, Solna Alla lägenheter Stockholm

Upptäck fler alternativ om du letar efter lägenhetshotell i huvudstadsregionen. För Slagsta, Täby och Rotebro kan du välja att bo hos Part Time Home, och på Lidingö hittar du charmiga Boo Boo Living. 

apartment image

Saker våra kunder uppskattar med våra lägenhetshotell:

  1. Ett modernt lägenhetshotell med nyrenoverade lägenheter
  2. Ett fullt utrustat gym
  3. Reception öppen dygnet runt

Komfortabelt och klimatsmart lägenhetshotell i Stockholm

Hiss
Wifi
Fullt utrustat kök samt sänglinne
24/7-service
TV / Bildskärm

Vårt lägenhetshotell ligger i populära Arenastaden och drivs tillsammans med Comfort Hotel Solna. Härifrån har du gångavstånd till Mall of Scandinavia, Friends Arena samt till buss-, tåg- och tunnelbaneförbindelser som snabbt tar dig till innerstaden i Stockholm eller Arlanda flygplats. Om du gillar långa promenader eller löprundor i skogen, kommer du att trivas med närheten till den vackra Råstasjön. Söker du efter mer gemytlig stadskänsla är Solnas kroggata Stråket inte mer än femton minuters promenad bort. Känn dig som hemma med alla fördelar som ett hotell erbjuder - ring receptionen för att boka taxi, mötesrum eller bord på restaurangen och nyttja hotellets gym som är öppet dygnet runt.

Flexibelt boende

Välj kort- eller långtidsboende på lägenhetshotellet med den lägenhetstyp som passar dig (studio, en- eller tvårumslägenheter). Företagsbostäder erbjuder flexibla boendealternativ för företag och enskilda, vilket inkluderar möblerade lägenheter för både kort- och långtidsvistelser. Lägenhetshotell kombinerar bekvämligheten av ett hotell med utrymmet och bekvämligheterna hos en lägenhet, vilket ger gästerna en hemtrevlig atmosfär under vistelsen. Vårt lägenhetshotell i Stockholm är en idealisk plats för både affärsresenärer som vill göra vardagen lite enklare. Speciellt om man reser i grupper och vill kunna umgås efter arbetsdagens slut. Det ligger nära affärsområden, shopping och transportförbindelser. 

Långtidsboende i Stockholm med hotellkänsla 

Utnyttja alla hotellets faciliteter så som reception, gym och möjlighet att lägga till både frukost och veckostädning. Det här är ett utmärkt alternativ för dig som letar korttidsboende eller långtidsboende i Stockholm och inte vill kompromissa med komfort. Skräddarsy din vistelse med att lägga till det som du behöver för att göra vardagen enklare, eller unna dig själv en espresso och en hotellfrukost innan dagens första möte. 

  • "Företagsbostäder är tillmötesgående, kundfokuserade och lyhörda."
  • "Vi värdesätter Företagsbostäder för deras pålitlighet och professionalism."
  • "Företagsbostäder erbjuder högkvalitativa lägenheter och oöverträffad service. Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete."
  • "Företagsbostäder är snabba, tillmötesgående och serviceinriktade - ett sant nöje att samarbeta med. Kvalitén på lägenheterna är utmärkt och rekommenderas varmt."
Skicka en förfrågan
Offertförfrågan Snabbkontakt
Företag Privat
Ogiltigt datum
Ogiltigt datum
Du måste skriva ett meddelande
Ogiltigt namn
Ogiltigt namn
Den här lägenheten är bara tillgänglig för företagskunder
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig epost
Du måste acceptera våra villkor
Du behöver bara skicka in en förfrågan även om du är intresserad av flera lägenheter. Är inte just denna lägenhet ledig kommer vi presentera alternativ. Tack för din förfrågan!
Ogiltigt namn
Ogiltigt namn
Den här lägenheten är bara tillgänglig för företagskunder
Ogiltig epost
Ogiltigt telefonnummer
Du måste skriva ett meddelande
Du måste acceptera våra villkor
Du behöver bara skicka in en förfrågan även om du är intresserad av flera lägenheter. Är inte just denna lägenhet ledig kommer vi presentera alternativ. Tack för din förfrågan!
Hur mycket kostar det att bo på era lägenhetshotell i Stockholm?
På vårt lägenhetshotell betalar du från 825 kr / natt inklusive moms. Ju längre du stannar ju billigare blir det dock, redan vid 30 dagar är priset nere på 620 kr / natt + moms. På Part-Time Home i Slagsta, Täby, eller Rotebro har du chansen att spara på ekonomin ytterligare.
Vad ingår i hyran när jag bor på lägenhetshotell?
I hyran ingår möbler, värme, el, vatten och internet. På vårt lägenhetshotell på Evenemangsgatan ingår också reception dygnet runt och ett gym-medlemskap. Om du vill kan du även köpa till städning och frukost från hotellets frukostbuffé.
Vad menas med klimatsmart boende?
Vårt lägenhetshotell ligger i prisbelönta House of Choice, som är Sveriges första nollenergi-hotell. Det innebär att vi med egen elproduktion från solceller och smarta energisystem har netto noll i elförbrukning under ett år.
Har ni fler lägenhetshotell i Stockholm?
Bolaget Företagsbostäder har endast ett lägenhetshotell i Stockholm. För dig som letar efter ett boende i någon annan stadsdel kan vi rekommendera vårt systerföretag Part-Time Home som erbjuder tre lägenhetshotell i Stockholmsområdet, eller våra kompisar på Lidingö, Boo Boo Living.
Ingår frukost i vistelsen när man bor på lägenhetshotell?
Välkommen ner till vår frukostlobby, här finns en rejäl hotellfrukost att köpa som tillval när du vill njuta av lite vardagslyx och ta en espresso och äta något gott innan dagens första möte.
När är lägenhetshotell det rätta valet?
Vårt lägenhetshotell i Stockholm är det rätta valet för dig som vill bo en längre tid utan att kompromissa med komfort. Hotellkänsla fast med egen lägenhet helt enkelt. Njut av samma faciliteter som på ett vanligt hotell men ha tillgång till din egen lägenhet med fullt utrustat kök. Det bästa av två världar kan man säga.
Passar lägenhetshotell för långtidsboende?
Ja, ju längre du bor, ju billigare blir det. Vårt lägenhetshotell i Stockholm är ett populärt alternativ för affärsresenärer som behöver stanna i upp till två år i Stockholm för att utföra ett arbete, eller ha en första bostad innan man ger sig in på bostadsmarknaden
Hur hittar jag till ert lägenhetshotell på Evenemangsgatan?
Vårt lägenhetshotell ligger i House of Choice på Evenemangsgatan 48. Hit når du enklast via pendeltåget till Solna Station och en kort promenad. Eller ta buss 502 / 505 (Ulriksdal / Bagartorp) till hållplats Arenan