Pepparkakscrostinis med keso- och ädelostkräm

Buon Natale! Företagsbostäder, tillsammans Alexandra Zazzi vill önska er alla en god jul. Vi vill tacka alla våra kära gäster och kunder för ett innehållsrikt och roligt 2018. Vi har massor av spännande saker på gång nästa år och vi hoppas att ni får spendera många sköna nätter i våra företagslägenheter.

Alexandra kommer med årets julklapp. Ett läckert recept på ett klassiskt tilltugg, fast med en italiensk touch. Eller vad sägs som en pepparkakscrostini?


Pepparkakscrostini med keso- och ädelostkräm

6-8 personer


Ingredienser

• 100 g ädelost
• 100-150 g keso
• 2-3 msk finhackad gräslök
• 200 g pepparkaksdeg (egengjord eller köpt)


Tillvägagångssätt

 

1. Sätt ugnen på 180 grader

2. Mixa ädelost, eller annan stark blåmögelost, med 100-150 g keso

3. Hacka gräslök fint

4. Lägg utstansad (runda) utkavlad pepparkaksdeg i en fast, rundbottnad muffinsform.

5. Grädda 6-8 minuter i 180 grader.

6. Lossa direkt från formen när du plockat ut från ugnen.

7. Låt svalna.

8. Spritsa krämen i crostinin, strö över lite hackad gräslök.

9. Servera!

Skicka en förfrågan
Offertförfrågan Snabbkontakt
Företag Privat
Ogiltigt datum
Ogiltigt datum
Du måste skriva ett meddelande
Ogiltigt namn
Ogiltigt namn
Den här lägenheten är bara tillgänglig för företagskunder
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig epost
Du måste acceptera våra villkor
Du behöver bara skicka in en förfrågan även om du är intresserad av flera lägenheter. Är inte just denna lägenhet ledig kommer vi presentera alternativ. Tack för din förfrågan!
Ogiltigt namn
Ogiltigt namn
Den här lägenheten är bara tillgänglig för företagskunder
Ogiltig epost
Ogiltigt telefonnummer
Du måste skriva ett meddelande
Du måste acceptera våra villkor
Du behöver bara skicka in en förfrågan även om du är intresserad av flera lägenheter. Är inte just denna lägenhet ledig kommer vi presentera alternativ. Tack för din förfrågan!