Mäklare och Försäkringsbolag

Tryggt mellan boende åt era kunder

Vi löser ert temporära behov av bostad!

Har kunden sålt sin lägenhet och ännu inte hittat något nytt? Blir det svårt att bo kvar i lägenheten under renoveringen efter vattenläckan? Behöver den skadelidande ett ersättnings- eller evakueringsboende tills att allt är återställt?

Det kan finnas många skäl där en och samma lösning kan vara räddaren i nöden. Vi har lång erfarenhet av att möta de speciella behov och önskemål som kan vara förknippat med en oväntad och ibland oönskad situation. Då snabb och personlig service är ett måste!

Våra lägenheter finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg och Lund. Trevligt möblerade med komplett kök. Det är bäddat och klart vid inflytt och vår 24-timmars jourservice ger en trygg vistelse under den tid man behöver bo. Givetvis finns det trådlöst wifi, TV, städutrustning och allt som får vardagen att rulla på som den ska.

Enkelt att boka, smidigt att bo och flexibelt att förlänga så länge det behövs. Tills allt löst sig!

Pris från 9000 kr/månad. Bo minst 30 dagar

Priset är angivet exklusive moms. Slutstädning tillkommer.

Fyll i en offertförfrågan här på sidan eller kontakta oss på reservations [at] foretagsbostader.se (). Du kan också gärna ringa oss på 010 – 707 55 00 så berättar vi hur vi kan hjälpa era kunder med boende.