Tillfällig bostad för företag på språng

Rätt person på rätt plats är inte alltid lätt att lösa, men med vår hjälp blir det enklare. Vi hyr ut fräscha, möblerade företagslägenheter med flexibla avtal – en perfekt tillfällig bostadslösning för företag och medarbetare på språng. Boka från fyra nätter och uppåt med en månads uppsägningstid. Vi sköter allt, från nyckelutlämning till slutstädning.

 

– Hej, vi blev visst några till…

Inga problem! Vi har allt från ett rum och kök till stora femmor, och avtalen är flexibla så att du lätt kan byta tillfällig bostad om du behöver mer eller mindre plats. När familj och vänner hälsar på hjälper vi gärna till med extrasängar.

 

– Hej, kan man stanna några veckor till?

Ja, du bokar för den period du tror dig behöva lägenheten, då det kan vara svårt att veta hur länge ett projekt pågår. Vill du stanna kortare eller längre så hjälper vi dig alltid på bästa sätt. Med Sveriges största utbud av möblerade företagslägenheter har vi hög tillgänglighet och flexibilitet på alla våra orter.

 

– Hej, jag har tappat min nyckel…   

Lugn, vår gästjour är öppen dygnet runt för att kunna rycka in vid akuta problem även utanför kontorstid. Vi hjälper dig! En trygghet för dig som gäst, men också för den som bokar tillfällig bostad åt kollegor och konsulter.

 

– Kan man få veta mer?

Självklart! Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om oss och våra lägenheter. Jag hjälper också gärna till med ett skräddarsytt förslag utifrån dina behov. Och kanske vill du komma på lägenhetsvisning? Vi har många olika lösningar för dig som behöver en bra, tillfällig bostad. Hör av dig så tar jag fram ett upplägg som passar dig och ditt företag.

 

Helene Johansson
Sälj Göteborg, Skåne
Ansvarig Avtal

070-574 54 57
helene.johansson [at] foretagsbostader.se

 

Petra Westring
Sälj Stockholm, Linköping

073-746 43 59
petra.westring [at] foretagsbostader.se