Ingenting växer så det knakar

Företagsbostäder har mycket saker på gång. Nya företagslägenheter i attraktiva lägen och i spännande områden. Och som mest spännande blir det i Ingenting. Kvarteret i Solna med det blygsamma namnet kommer ha nästan 500 nybyggda företagslägenheter redo att inhysa hundratals gäster från världen över.

De 487 nya lägenheterna, ettor, tvåor, treor och även några fyror, ligger i Solna med ett par minuters resa till Solna Centrum och med behändigt pendlingsavstånd till andra större företagskluster som Kista och till Stockholms city. Lägenheterna är inredda i modern stil och med fullt utrustade med möbler och kök. I området runt kvarteret finns möjligheten att njuta på caféer och restauranger. Gästerna har även tillgång till bekvämligheter som gym och kemtvätt.


Snart dags för inflyttningsfest i Solna

Färdigställande, möblering och utrustning av dessa lägenheter kommer att ske tidigt under 2019 och löpande och de sista lägenheterna kommer vara färdiga för incheckning i början av 2020. Företagsbostäder börjar med att släppa 84 lägenheter redan till våren 2019. Så för dig som letar företagsboende i Solna med omnejd, tveka inte att höra av dig till oss på Företagsbostäder så hjälper vi dig att hitta rätt lägenhet till rätt gäst.
 

Passa på att boka en företagslägenhet

Att boka long stay med Företagsbostäder innebär att gästen kan känna sig mer som hemma och fokusera på sitt uppdrag istället för att jaga otrygga bostadsalternativ eller lägga dyra pengar på många hotellnätter. Vi erbjuder flexibla och förmånliga avtal för våra företagskunder och under längre vistelser kan du spara upp till 50% jämfört med hotell. Skynda och gör en intresseanmälan medan det finns någonting kvar att boka i Ingenting!

För att veta mer, kontakta:Katja Olsson, Säljansvarig
Blekholmstorget 30, 111 64 Stockholm
Telefonnummer: 010-707 55 00
Fax: 010-707 55 99
E-postadress: katja.olsson [at] foretagsbostader.se (subject: katla-olsson%40foretagsbost%C3%A4der.se)