Trea House of Choice

Hemester med Nollenergi - Nya House of Choice!

Bli först med att semestra hållbart på riktigt!

Skandinaviens första Nollenergi Hotell med 336 hotellrum, 88 long stay lägenheter, konferensytor, restauranger, gym och lobby kommer att producera mer energi än vad man kommer att förbruka bland annat genom solceller i fasad och tak. Men också genom att på detaljnivå jobba med förbrukning och inspirera till en hållbar livsstil.

Lägenheterna är inredda med miljötänk i fokus och med genomgående materialval i skandinaviska, naturliga och ljusa toner. Funktionellt och i tiden. Här ska man inte bara bo utan också vara en del av hotellets hjärta - en härlig ljusgård och plats för att hänga och uppleva kreativiteten och sorlet från människor på språng eller i semesterlunk. Med sitt läge i Solna med Friends Arena, Mall of Scandinavia och Råstasjöns slingor för natursköna promenader och löparrundor kan ni checka av alla boxar för en aktiv men ändå avkopplande och hållbar ledighet Närheten till Stockholm city med buss eller pendel öppnar för en perfekt hemester!

Boka från osannolika 2240 kr/vecka eller 9180 kr/månad! Eller varför inte stanna hela sommaren? Vi erbjuder studios, tvåor och treor med upp till 6 bäddar så att hela familjen får plats!

I priset ingår städning varannan vecka och slutstädning med lakan och handduksbyte. Inklusive moms. Gäller 1/6 tom 31/8 2021. Och med flexibla avbokningsvillkor! Kan det bli bättre?

Fyll i en förfrågan här intill, skicka oss ett mail eller ring 010-707 55 00 så berättar vi mer!

Välkommen!