Vad väljer du, företagslägenhet eller lägenhetshotell?

Är du en konsult som ofta reser och jobbar på annan ort eller är du ansvarig för bokningar av boende för dina medarbetare? Då har du antagligen stött på problem när du har försökt att hitta ett ledigt hotellrum där du kan bo i flera veckor på raken.
Men det finns andra alternativ till hotell. Både företagslägenheter och lägenhetshotell är vanliga lösningar för företag som behöver boka boende under en längre tid. Men vad är skillnaden på dessa varianter på tillfälliga långtidsboenden?


Välj en lägenhet med personlighet

Den största skillnaden är att ett lägenhetshotell har sina lägenheter samlade i en och samma byggnad medan företagslägenheter ofta ligger utspridda i fler områden i en stad. Företagsbostäder är Sveriges största leverantör av företagslägenheter och det ger oss större möjligheter att anpassa lägenheten till gästens behov. Det kan vara möjligheten att bo närmre jobbet eller att bo nära centrum där man kan ta del av utbudet i staden där man arbetar. Företagsbostäder har också möjligheten att erbjuda olika storlekar på lägenheter, från ettor och tvåor till stora 4:or och 5:or där gästerna kan dela boende och slipper bo själva. En fristående lägenhet i de centrala delarna av staden har också mer personlighet än ett lägenhetshotell ute i ett industriområde. Många av de boende uppskattar att känna sig som en av lokalbefolkningen och ha möjligheten att uppleva stadens utbud. Och det är viktigt med bekvämlighet och hemkänsla. Trivs man där man bor så trivs man och presterar även bättre på jobbet.

3000 företagslägenheter i 7 städer

Företagsbostäder har drygt 2200 företagslägenheter i större städer som Stockholm, Linköping, Göteborg, Malmö, Lund och Helsingborg. Med den volymen har vi större möjlighet att erbjuda våra företag och gäster vad de behöver när det gäller läge och faciliteter än många konkurrenter. Men det är inte bara där vi är unika. Våra medarbetare på bokningsavdelningen är experter på att se till att rätt person får rätt lägenhet. Vi anpassar boendet efter gästens behov och vi har lång erfarenhet av att ta hand om konsulter och gästarbetare från olika kulturer.

Vi har precis samma bekvämligheter som lägenhetshotell med rena lakan, service, städ och 24 timmars gästjour. Våra lägenheter är möblerade och har fullt utrustade kök och i många fall tvättmaskin – om inte så finns tillgång till tvättstuga.

Så om du känner att du har svårt att välja mellan lägenhetshotell och en företagslägenhet så ska du veta att Företagsbostäder gör det enklare både för dig som bokar och för dig som bor. Hemtrevnad, rätt läge och flexibla avtal är vår grej.


För dig som vill veta mer:

Information om lägenheterna och vårt koncept
Virtuell visning
Vanliga frågor & svar

 

Skicka en förfrågan
Offertförfrågan Snabbkontakt
Företag Privat
Ogiltigt datum
Ogiltigt datum
Du måste skriva ett meddelande
Ogiltigt namn
Ogiltigt namn
Den här lägenheten är bara tillgänglig för företagskunder
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig epost
Du måste acceptera våra villkor
Du behöver bara skicka in en förfrågan även om du är intresserad av flera lägenheter. Är inte just denna lägenhet ledig kommer vi presentera alternativ. Tack för din förfrågan!
Ogiltigt namn
Ogiltig epost
Ogiltigt telefonnummer
Du måste skriva ett meddelande
Du måste acceptera våra villkor
Du behöver bara skicka in en förfrågan även om du är intresserad av flera lägenheter. Är inte just denna lägenhet ledig kommer vi presentera alternativ. Tack för din förfrågan!