Stockholm – företagslägenheter

Fler än 800 modernt inredda företagslägenheter i centrala Stockholm och förorter som Kista, Solna och Hägersten. Hyr månadsvis eller per dygn eller vecka.

Vi erbjuder drygt 800 möblerade företagsbostäder i centrala Stockholm. Företagslägenheterna vi hyr ut ligger i city och Vasastan men också på Kungsholmen, Södermalm och Östermalm. Behöver du ett tillfälligt företagsboende utanför tullarna har vi också möblerade företagsbostäder i flera av Stockholms förorter, till exempel Solna, Hägersten och Kista. Samtliga lägenheter utanför Stockholm ligger i trevliga områden med närhet till bra kommunikationer. Nytt är vårt stora tillskott av helt nygjorda lägenheter i kvarteret "Ingenting" intill Västra Skogen i Solna. Välj mellan lägenheter med 1, 2, 3, 4 eller 5 rum och kök. Alla är hemtrevligt och modernt inredda med välutrustat kök, bredband och flera TV-kanaler. Förvaltning med dygnet-runt-jour och slutstädning ingår också.

Nytt är vårt stora tillskott av helt nygjorda lägenheter i kvarteret "Ingenting" intill Västra Skogen i Solna. 84 är redan klara och nästa inflyttning kommer att bli i September. Våren 2020 kommer vi att ha hela 487 nya fina lägenheter med perfekt läge.

Hyr lägenhet i Stockholm per dygn, vecka eller månad

Har du ett brådskande behov av en företagslägenhet i Stockholm? Lugn, vi hjälper dig. Med vårt stora urval av lägenheter kan vi snabbt förse dig med en möblerad företagsbostad. Flexibilitet är ett av våra ledord, och du väljer själv om du vill hyra företagsbostaden per dygn, vecka eller månad.Ju längre du väljer att hyra, desto lägre blir hyran. Dessutom finns alltid möjlighet att förlänga kontraktet. Detta gör oss till ett populärt och flexibelt alternativ till Stockholms lägenhetshotell.

Hitta ditt boende

StadsdelAdressPostnr.
SolnaÅkersvägen169 59Se karta
SolnaDiktarvägen171 73Se karta
SolnaErik Sandbergsgatan169 34Se karta
SolnaFörrådsgatan169 39Se karta
SolnaRåsundavägen169 57Se karta

Boendetyper

 • Företagslägenhet med 1 rum och kök

  1-rumslägenhet i Stockholm

  I våra 1:or bor man i ett rum och kök alternativt studio med öppen planlösning och integrerad köksdel.

  Läs mer
 • Företagslägenhet med 2 rum och kök

  2-rumslägenhet i Stockholm

  Våra 2:or har vardagsrum, kök, badrum och ett sovrum.

  Läs mer
 • Företagslägenhet med 3 rum och kök

  3-rumslägenhet i Stockholm

  Våra 3-rumslägenheter har vardagsrum, badrum, kök och två sovrum.

  Läs mer
 • Företagslägenhet med 4 rum och kök

  4-rumslägenhet i Stockholm

  Våra 4:or har vardagsrum, kök, badrum samt tre sovrum.

  Läs mer