Pressrum

Nya företagslägenheter blir inflyttningsklara i Solna i maj

4 april 2019

I de nya företagslägenheterna i kvarteret Ingenting ryms i princip allting som önskas för de som är i behov av tillfälligt boende norr om Stockholm. Kvarteret Ingenting i Solna kommer ha nästan 500 nybyggda företagslägenheter redo att inhysa många konsulter och tillfälliga medarbetare.

Möt Företagsbostäder på Personal & Chef den 20-21 februari på Kistamässan

18 februari 2019

Missa inte möjligheten att besöka Personal & Chef som den 20-21 februari flyttar in på Kistamässan. Vi på Företagsbostäder kommer medverka som utställare, tillsammans med Alexandra Zazzi som kommer bjuda på lite smakprover. Varmt välkomna att besöka oss i vår monter.
 

 

Företagsbostäder bjuder på middag, Zazzi style

28 januari 2019

Nu kan alla som reser i tjänsten få goda tips på nyttig och lättlagad mat med inspiration av Alexandra Zazzi. Våra filmer med Alexandra visar hur man på ett enkelt sätt kan laga mat i Företagsbostäders välutrustade kök. Bekvämt och lättillgängligt när man är på resande fot, att kunna få laga sin egen mat.

 

Företagsbostäder inleder samarbete med Alexandra Zazzi

23 november 2018

Företagsbostäder inleder samarbete med stjärnkocken Alexandra Zazzi, som är känd från bl.a “Kockarnas kamp” och nu senast i “Biggest loser VIP”. Alexandra har dessutom givit ut ett flertal kokböcker. Alexandra Zazzi förespråkar en hållbar livsstil med fokus på nyttig och vällagad mat samt balans i livet.

 

Företagsbostäder expanderar i Malmö

15 november 2018

Vid Kalkbrottet i Limhamn kommer snart 40 företagslägenheter att vara inflyttningsklara. Företagsbostäder ökar nu sitt bestånd av möblerade företagslägenheter med ett strategiskt läge mitt i Öresundsregionen. I Limhamn är det nära till det mesta, kommunikationer, butiker och Kalkbrottet som är ett naturreservat med gott om grönska.

Företagsbostäder deltar i välgörenhetsgolftävling för Tappra barn

23 augusti 2018

Företagsbostäder kommer att delta i välgörenhetsgolftävlingen som går av stapeln på Forsgårdens golfklubb i Kungsbacka den 27 augusti. Golftävlingen arrangeras av Tappra Barn en välgörenhetsorganisation och insamlingsstiftelse som verkar lokalt och skänker pengar till barn som har det tufft i livet.
 

Företagsbostäder utökar sitt bestånd vid Packhusplatsen i Göteborg

22 maj 2018

Nu expanderar Företagsbostäder ytterligare i Göteborg och ökar sitt bestånd av möblerade företagslägenheter vid Packhusplatsen. Detta attraktiva läge med resecentrum Stenpiren intill och Göteborgs centrala kultur- och nöjesutbud runt knuten är ett mycket bra tillskott bland Företagsbostäders erbjudanden. Lägenheterna är utformade för affärsresenärer som avser att stanna en längre tid i Göteborg.

Företagsbostäder underlättar för HR-avdelningarna i Sverige

19 februari 2018

Arbetsdagen är full av utmaningar och tempot är ofta högt. I mötet med kunder runt om i landet får vi en inblick i vardagens alla måsten. Ta HR-avdelningen som exempel. Lön ska ut, vikarier in och semesterscheman klaffa. När behovet av konsulter ökar behöver man kunna erbjuda konkurrensmässiga arbetsvillkor och boenden. När man som konsult arbetar en längre tid på samma plats kan det vara skönt att kunna koppla av efter arbetsdagens slut. Det är då värdefullt att kunna erbjuda ett hemtrevligt boende istället för ett hotellrum. På detta sätt hjälper Företagsbostäder HR-avdelningarna runt om i landet att sova bättre.

Företagsbostäder öppnar fler dörrar för tillväxt i Stockholm

18 januari 2018

Företagsbostäder, med Petter Stordalen som ny majoritetsägare genom Strawberry Living, ökar nu sitt longstay-utbud i Stockholm/Solna med 487 nybyggda lägenheter. Detta innebär ännu bättre förutsättningar för nya och växande företag att rekrytera rätt kompetens utan brist på ett lämpligt boende som bromskloss.

Företagsbostäder inreder konkurrenskraftiga lägenheter i centrala Göteborg

28 november 2017

Då efterfrågan på tillfälligt boende ökar runt om i landet expanderar nu Företagsbostäder sitt bestånd av möblerade företagslägenheter i centrala Göteborg. De inreds smakfullt för att tillgodose de önskemål som företagen har. Många företag i Göteborg har behov av kompetent arbetskraft från hela Sverige, men även från övriga världen. Istället för dyra hotellnätter kan företagen erbjuda lägenheter och på så sätt även öka sin konkurrenskraft.

Sidor