Hoppa till huvudinnehåll

Nordic Choice Hotels - när du behöver hotell i Norden och Baltikum

Vardagsliv i all ära, men ibland är en resa eller weekend på sin plats. När du vill uppleva andra svenska städer eller spännande resmål i Norden är Nordic Choice Hotels ett bra val. Med hotell på över 100 destinationer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Lettland och Litauen finns det garanterat både resmål och hotell som passar just dig.

Nordic Choice Hotels - en av Nordens största hotellkoncerner

Nordic Choice Hotels är ett systerbolag till Företagsbostäder och en av Nordens största hotellkoncerner. Med nästan 200 hotell är det ett perfekt komplement till Företagsbostäder. Här ingår hotellkedjorna Comfort Hotel®, Quality Hotel™ och Clarion Hotel® - alla med sin nisch. För precis som det inte existerar en standardgäst så finns inga standardhotell. Spahotell, flygplatshotell eller konferenshotell? Citypuls i Stockholm, Göteborg eller Malmö? Nordic Choice Hotels har något för alla. Vad behöver du idag?

Comfort Hotel®

Centralt läge mitt i stan, urban design, digitala lösningar och minimal miljöpåverkan. På Comfort Hotell får du det som är nödvändigt utan konstigheter. Här kan du också välja att ta en Lazy Sunday med frukost fram till kl. 12.00 och sen utcheckning vid 18.00. Allt till ett riktigt bra pris.

Quality Hotel™

Quality Hotel är familjens favorit med aktiviteter för barnen under lov och högtider. Hotellen hittar du i stadskärnor såväl som i närförorter och mer naturnära destinationer. Njut av löjligt god mat på Brasserie X med familjen eller med kollegorna efter en konferens. På Quality Hotel innehåller dessutom alla möten mjukglass och popcorn! 

Clarion Hotel®

Med mötesplatser som förgyller tillvaron och händelsernas centrum alltid inom nära räckhåll får du mer än bara en övernattning på Clarion Hotel. Ta en eftermiddagsfika och inkluderad kvällsmat hos Clarion® Collection, eller njut av Fun Dining á la Marcus Samuelsson och häng i hotellens pulserande Living Room på Clarion Hotel.

Fristående hotell

Hört talas om Yasuragi, At Six, Copperhill Mountain Lodge eller The Thief? De tillhör Nordic Choice Hotels och är skräddarsydda för att ge dig en unik upplevelse! Idag finns det fler än 25 olika fristående hotellpärlor att välja mellan. Fjäll och frisk luft, hotell vid kusten, spa och välbefinnande eller kulturella stadsupplevelser – vad är du sugen på?

Offertförfrågan

Left
Right
Privacy Policy

 

Företagsbostäder respekterar våra kunders integritet och har utvecklat denna integritetspolicy för att visa vårt åtagande att skydda din integritet.

Läs vår integritetspolicy här