Jobba hos oss

Bokningstjänst

Vi söker nu en medarbetare till vårt härliga gäng på bokningsavdelning i Stockholm.
Tjänsten innebär bokning av möblerade lägenheter på kortare och längre tid till näringslivet.

Arbetet består till stor del i att ta fram och visa lämpliga bostadsalternativ från vårt lägenhetsbestånd på ett effektivt och proffsigt sätt. Du kommer att ha löpande kontakt med kunder och gäster via telefon och email. Därutöver ingår en stor del administrativa uppgifter så som fakturering men även visningar av lägenheter samt innesälj.

Vi söker nu dig som är:

Service minded

Team player

Problemlösare

Säljinriktad

Strukturerad

Kan ha många bollar i luften

Trygg och stabil med väl fungerande social förmåga

Har B-körkort

Har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal & skrift.

Har goda kunskaper i Windows Office och Excel.
 

Vi på Företagsbostäder lägger stor vikt vid våra ledord, ”Trygghet, Flexibilitet och Service”.

Vi erbjuder ett varierat och flexibelt arbete i moderna lokaler centralt belägna, med gångavstånd från T-centralen. Arbetstiderna är Måndag – Fredag 08.00 – 17.00
_______________________________________________________________________________________

Företagsbostäder Sverige AB är ett ständigt växande företag som hyr ut lägenheter till Näringslivet med 25 års erfarenhet i branschen. För närvarande har vi över 1400 möblerade lägenheter i Stockholm, Linköping, Göteborg, Helsingborg, Lund och Malmö.

Företagsbostäders ambition är att vara marknadsledande som leverantör av möblerade lägenheter till näringslivet.

Mer information om oss finns på www.foretagsbostader.se

Skicka din ansökan till johanna.karlsson [at] foretagsbostader.se

 

 

Serviceinriktad uteförvaltare i Skåne

Har du en lösningsorienterad inställning och brinner för god service? Är du dessutom händig och initiativrik, självgående och flexibel? Då ska du söka den här tjänsten!

Om företaget

Företagsbostäder är störst i Sverige i sin bransch och erbjuder drygt 1400 modernt möblerade lägenheter till företagskunder i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg och Lund. På Företagsbostäder jobbar ca 30 personer och vi har kontor i Stockholm och Göteborg.

Arbetsuppgifter

I rollen som uteförvaltare är din huvudsakliga uppgift att ge bästa möjliga service till företagets kunder. Detta gör du via felanmälningar från gäster, mottagna av våra inneförvaltare,  genom att åtgärda och hitta lösningar på deras problem. Kundärendena kan vara av både enklare och mer omfattande karaktär. Utöver felanmälningar sköter du även möblering och montering av möbler mm till nya och befintliga lägenheter. Viss målning, snickeri- och reparationsarbeten kan också förekomma.

Tjänsten är i Skåne och roterar på våra tre orter där. Basen är med fördel i Malmö där huvuddelen av vårt bestånd är och du blir en del av ett härligt team på 3 personer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Tidigare erfarenheter av serviceinriktat arbete, gärna fastighetsskötsel el liknande.

• Du talar och skriver på såväl svenska som engelska.

• Körkort B

Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt gästbemötande. Du har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare känner du ansvar för dina arbetsuppgifter och ser möjligheter i utmaningar och ”snabba puckar”.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Skåne (gärna med bas Malmö)

Lön: Enligt överenskommelse

 

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan till therese.callenberg [at] foretagsbostader.se

 

 

 

Känner du att du delar Företagsbostäders värderingar, och vill arbeta tillsammans med oss för att ännu fler ska kunna känna sig som hemma? Vi växer stadigt och behöver då och då tillskott i vårt lag! 

Vill du bli en av oss? Välkommen att höra av dig!

Intresseanmälan