Jobba hos oss

Känner du att du delar Företagsbostäders värderingar, och vill arbeta tillsammans med oss för att ännu fler ska kunna känna sig som hemma? Vi växer stadigt och behöver då och då tillskott i vårt lag! 

Vi söker just nu en ny medarbetare till våra verksamhet i Göteborg.

Uteförvaltare / fastighetsskötare i Göteborg

Jobba hos oss – vi söker en uteförvaltare / fastighetsskötare i Göteborg

Är du händig och initiativrik, självgående och flexibel? Har du en lösningsorienterad inställning och brinner för god service? Då ska du söka den här tjänsten!

Arbetsuppgifter

I rollen som uteförvaltare är din huvudsakliga uppgift att ge bästa möjliga service till företagets kunder. Detta gör du genom att åtgärda och hitta lösningar på problem och önskemål. Kundärendena kan vara av både enklare och mer omfattande karaktär. Utöver löpande service sköter du även möblering och montering av möbler mm till nya och befintliga lägenheter. Vissa målnings-, snickeri- och reparationsarbeten kan också förekomma.

Kvalifikationer

  • Du har mycket god känsla för service och kvalitet
  • Du har tidigare erfarenhet av serviceinriktat arbete, gärna fastighetsskötsel eller liknande
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Du har B-körkort

Personliga egenskaper

Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt gästbemötande. Du har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare känner du ansvar för dina arbetsuppgifter, ser möjligheter i utmaningar och gillar ”snabba puckar”.

______________________________________________________________________________________

Företagsbostäder Sverige AB erbjuder drygt 1800 möblerade lägenheter till näringslivet i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg och Lund. Vi har över 25 års erfarenhet och med ständig utveckling och tillväxt i fokus är ambitionen att vara marknadsledande inom vår bransch. Vi lägger stor vikt vid våra ledord, ”Trygghet, Flexibilitet och Service”.

Tjänsten är heltid med start snarast möjligt. Fast lön enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan till therese.callenberg [at] foretagsbostader.se snarast då intervjuer sker löpande.

Mer information om oss finns på www.foretagsbostader.se