Företagsbostäder – prisvärt och bekvämt alternativ till hotell

Att resa mycket i tjänsten kan vara både tröttsamt och kostsamt. Vi erbjuder ett hemtrevligt och prisvärt alternativ till dyra hotell och opersonliga lägenhetshotell. Hos oss kan du hyra modernt inredda företagslägenheter per dygn, vecka eller månad. Vi tar helhetsansvar för allt, från bokning till slutstädning. Det är både smartare och bekvämare. Välkommen till Företagsbostäder. Välkommen hem.

Trygghet, flexibilitet och service

Efter snart 25 år i branschen är vi den största och mest populära förmedlaren av företagsbostäder i Sverige. Hemligheten bakom vår framgång lyder trygghet, flexibilitet och service. Vi har branschens största bestånd av lägenheter, vilket innebär att vi kan lösa ditt behov av tillfälligt boende med kort varsel. Hyran löper dygns-, vecko- eller månadsvis utifrån dina önskemål. Vårt eget service team ser dessutom till att allt fungerar som det ska. Det är en trygghet både för dig som bokar och för gästen i lägenheten att vår jourservice är öppen dygnet runt. Och ja, vi är störst i Sverige – men mötet med dig som kund är alltid personligt. God service, flexibilitet och trygghet är nyckeln till vår position som branschledare.

Hemtrevliga företagslägenheter för alla behov

Vi har drygt 1400 företagslägenheter centralt belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö. Linköping, Helsingborg och Lund. I vårt utbud hittar du allt från små studiolägenheter till stora bostäder på fem rum och kök. Alla lägenheterna håller samma höga standard och är komplett utrustade för självhushåll. De är alla inredda enligt vårt koncept; hemtrevligt, modernt och funktionellt. När du bor hos oss ska du aldrig behöva sakna något.

Vi hjälper dig

Företagsbostäder Sverige AB startade sin verksamhet redan 1993. Vi har därmed lång erfarenhet av vad våra kunder behöver. I dag är vi exklusiv leverantör av företagslägenheter till flera större, globala företag. Vi har kontor i Stockholm och Göteborg, och samarbetar dels med flera olika relocation-företag och dels med HR-avdelningar runt om i landet, för att alla som jobbar på främmande ort ska kunna känna sig som hemma. 

Har du också anställda och konsulter som bor ofta på hotell? Låt oss se om vi kan hitta en bättre lösning!