Living like home – i snart 30 år har vi samlat hela världen under våra tak

Vår resa startade 1993. Det var då vi gick från vision till verklighet, och i dag hyr vi ut över 2400 möblerade lägenheter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Lund, Helsingborg och Älmhult. Vi är ett bolag som erbjuder temporärt boende för olika livsstilar, projekt och budgetar. Genom vårt systerbolag Part-Time Home erbjuder vi även tre lägenhets hotell i Stockholm.

 

Vår nya resa


Idag ägs vi av av Strawberry Living som grundades 2017 när man förvärvade Företagsbostäder. 
Fenomenet ”företagslägenhet” fanns redan när vi startade vår verksamhet. Strawberry Living bildades för att man ansåg - och fortfarande anser - att det finns rum för ett mer modernt, hållbart och gästfokuserat "Serviced Apartment brand" i Skandinavien. Vi inspireras av boendeformens möjligheter och ser samtidigt att det fanns rum för hållbar förbättring.  För oss är det en självklarhet att du ska kunna leva sunt och på ditt sätt när du arbetar på annan ort. Vi vill att våra lägenheter ska vara den efterlängtade fristaden där alla kan ladda sina batterier både innan och efter arbetet. Strawberry Living med Företagsbostäder är ett bolag som erbjuder temporärt boende för olika livsstilar, projekt och budgetar. 

Hållbart boende med många möjligheter

Hos oss kan alla leva hållbart och socialt. Alltid med eget kök, egna träningsrutiner och aktiviteter i sällskap av familj och vänner. Att bo hos oss är att kunna laga och njuta av sin egen mat, träna i vardagsrummet eller på våra kompisgym, jogga i en närbelägen park eller skog och bjuda hem arbetskollegorna på en härlig middag. 
 

Vi är alla olika

Vår enorma erfarenhet av gäster från hela världen har gett oss en riktig kunskapsskatt. Den består av alla behov, värderingar och önskemål från människor som bott hos oss genom åren. Det är en skatt vi värnar om och ständigt fyller på med frekventa gästkontakter, hållbarare och tryggare boendealternativ samt dagliga dialoger med våra kunder – vars feedback hjälper oss att bli ännu bättre. Att kunna erbjuda dig som bor i en "Serviced Apartment" just det du vill ha är hos oss en självklarhet, ett extra städ, tillgång till ett gym eller en matkasse med inspiration till det egna köket. 
 

Tryggt men aldrig tråkigt

Själva grunden i vår verksamhet är så klart lägenheten – dess inredning och vår personliga service. Men vi vill även skapa en upplevelserik vistelse för våra gäster. Därför ger vi gärna tips och rekommendationer på alla smultronställen, unika sevärdheter och aktiviteter som bara ligger och väntar i varje ny stad. För när vi människor mår bra och stimuleras på fritiden tenderar vi att prestera bättre i arbetet. Living like home - där allt känns tryggt, men aldrig tråkigt.

Vill du veta mer? Ta gärna del av våra destinationssidor, här finns länkar med tips på spännande aktiviteter i ditt närområde.

Vill du veta mer om vår hållbarhetsresa? Klicka här.