Vindkraft

För ett klimatsmart Sverige

Pandemin är en påminnelse om att vi är sårbara, att den jord vi lever och andas på också är sårbar. Fler och fler har under pandemin värderat om, och prioriterar familj och levnadsmiljö för en mer hållbar livsstil. Utöver våra insatser som privatpersoner behöver vi näringslivets kompetens och drivkraft – nu mer än någonsin!

Många företag, start-ups och organisationer arbetar nu för högtryck för att vi ska nå våra klimatmål. Vi uppskattar ert arbete och vill uppmärksamma det med riktigt bra rabatter! Det behövs ett bra boende för de som verkar på annan ort – forskare, konsulter, inhyrd kompetens och byggteam. Att bo i en fullt möblerad lägenhet underlättar till en mer hållbar vardag och ger mindre klimatpåverkan än hotellboende. Klimat- och budgetsmart på samma gång!

Vi erbjuder alla bolag inom forskning och utveckling, uppbyggnad och drift för ett klimatsmartare Sverige 25% rabatt på ordinarie priser hela 2021!

Fyll i en förfrågan här intill ellering oss. Ange koden ”Klimatsmart 2021”. För frågor, förslag eller bara lite mer information. Välkommen!

Företagsbostäder erbjuder över 2400 möblerade lägenheter i Stockholm, Linköping, Göteborg, Helsingborg, Älmhult, Lund och Malmö. En nyhet är att vi nu genom en samarbetspartner även kan lösa personalboende på flera andra orter!