Företagsbostäder

Bokar du åt en medarbetare?

För oss är tryggt boende och personlig service A och O. Därför tar vi alltid helhetsansvar för våra gäster, oavsett om det är en person eller ett helt team som bor hos oss. Vårt mål är att dina medarbetare och konsulter ska få en så bekväm och hållbar vardag som möjligt. Alltid med:

– En faktura, ett avtal och 24 h jour
– Hög tillgänglighet och flexibilitet
– Kostnadseffektiva avtalsfördelar

Hållbart långtidsboende för medarbetare

Att hitta en säker, bekväm och kostnadseffektiv bostad som löper mer än någon veckan är en utmaning. Särskilt om den boende ska kunna leva hållbart. Därför finns våra fina, hemtrevliga och fullt utrustade lägenheter. Att bo hos oss är att bo i en tillfällig bostad med en skön och personlig ”living like home”-känsla.

Hos oss är alla välkomna

För långtidsboende konsulter är lägenhetslösningen självklar, och vi på Företagsbostäder har ett ständigt inflöde av ingenjörer och programmerare från länder som till exempel Kina och Indien. Ibland följer familjen med till Sverige, och då är det extra viktigt med tryggheten. I alla våra lägenheter finns fina ytor, ett eget kök och full möblering. Det gör varje lägenhet till en perfekt bas för inhyrda konsulter, tillfälliga anställningar, projektanställningar och hemvändande medarbetare.

Du bokar, vi tar hand om resten

Allt du behöver göra är slå oss en signal eller fylla i en offertförfrågan. Under samtalet tar vi reda på dina behov och ger dig en skräddarsydd och kostnadseffektiv boendelösning. Genom oss har ditt företag tillgång till 2 300 lägenheter i sju svenska städer, för såväl shortstay som longstay. Vi erbjuder 24 h jour, förmånliga avtal med en faktura samt personlig och lyhörd service. Allt för att göra det så enkelt och smidigt för dig som bokar. Gästerna är vårt ansvar! Välkommen hem till Företagsbostäder.

Skicka en förfrågan, så återkommer vi snarast!