Företagsbostäder

Bokar du åt dig själv?

Hos oss har du ett hem, inte bara ett rum. Våra lägenheter är snyggt möblerade och fullt utrustade för att du ska kunna göra precis det du vill och behöver efter jobbet. Smidigt och budgetsmart – fritt och säker. Att bo hos oss är alltid tryggt, men aldrig tråkigt.

Vill du bo bekvämt och hållbart när du arbetar på annan ort? 
Då har vi rätt boendelösning för dig. Företagsbostäder erbjuder projektboende med hög standard och hemkänsla för såväl den enskilde konsulten som det fulltaliga teamet. Hos oss finns de bekvämligheter du förknippar med hotell, men också den frihet och trygghet du känner i hemmet. Alltid med eget kök, där du kan laga din egen mat. Alltid till ett bra pris, som bara blir bättre ju längre du bor. 

Tryggt och flexibelt projektboende
Det kan vara svårt att veta hur länge ett projekt kommer att pågå. Därför har vi förmånliga avtalsvillkor som gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig att hyra en företagsbostad per dygn, vecka eller månad. Och ju fler nätter, desto lägre dygnspris. Vill du bo själv i en lägenhet eller dela på en med dina kollegor? Du bestämmer. Det är bara att boka – resten tar vi hand om, med allt från städning och byte av linne och handdukar till leverans av extrasäng vid behov. Klicka här för offert. 

Var vill du bo? 
Vi har företagslägenheter i centrum men också i företagstäta områden utanför stan. Så hos oss kan du själv välja om du vill bo vid stationen, mitt i city – eller ha gångavstånd till jobbet. Välkommen hem till Företagsbostäder.

Skicka en förfrågan, så återkommer vi snarast!