Vad är viktigast när du bokar företagsboende?

Det spelar ingen roll om du prioriterar pris eller läge när du bokar tillfälligt boende hos oss.

Som Sveriges största leverantör av företagslägenheter har vi möjligheten att erbjuda både smidiga avtal med låga priser och lägenheter i varierande lägen beroende på dina önskemål och behov.
 


Visste du att du kan tjäna upp till 50 % på att hyra en företagslägenhet jämfört med hotell? Det blir dessutom billigare ju längre perioder du bokar. Men inte nog med det, vi erbjuder även flexibla avtal där du kan välja att förlänga eller förkorta din bokning om det skulle behövas. Företag som bokar hos oss har endast ett avtal oberoende av hur många lägenheter som bokas vilket underlättar administrationen.

Verkar det intressant? Använd Kostnadskollen för att se hur mycket du kan tjäna på att boka företagsboende hos oss. 
 


Det är viktigt att man trivs där man bor, särskilt när man är på uppdrag under en längre period på annan ort. Vi tenderar dessutom att prestera bättre på jobbet när vi trivs med vårt boende. Detta betyder att ett företag som kan erbjuda sina anställda bra boende får en klar konkurrensfördel. Med över 1800 lägenheter i 6 olika städer kan vi erbjuda lägenheter som passar just dina behov. Kanske föredrar dina anställda gångavstånd till jobbet eller så vill de känna stadens puls i centrum. Kanske letar du efter större lägenheter som dina konsulter kan dela eller lite mindre för den som vill bo själv. Oavsett så hjälper vi dig hitta en företagslägenhet som passar.

Se våra lägenheter i 

Stockholm
Göteborg
Malmö
Linköping
Lund
Helsingborg
 

Hos oss behöver du inte välja

När du bokar hos Företagsbostäder behöver du inte välja mellan pris och läge.
Fyll i en offertförfrågan nedan så ger vi dig ett förslag som passar dina behov och din budget.