Tillfällig bostad vid nyrekrytering utifrån

Uppåt, framåt, högkonjunkturen ångar vidare. Samtidigt ställer bostadsbristen till det för många tillväxtföretag som behöver rekrytera. När den rätte kandidaten kommer från en annan ort och snabbt behöver en tillfällig bostad för att kunna ta jobbet är möblerade företagslägenheter räddningen.
 

Svårt att hitta bostad till nyrekryterade

Merparten av Sveriges kommuner har bostadsbrist, och nästan ett av fem företag uppger att de har misslyckats med att rekrytera just på grund av detta. När kompetensen kommer utifrån går mycket tid, kraft och pengar åt till att hitta tillfällig bostad åt den nyrekryterade. Hyresrätterna är för få och bostadsrätt är inget bra alternativ för den som kommer för att arbeta en kortare period. Hotell kan fungera bra på kort sikt, men blir i längden dyrt för arbetsgivaren och slitsamt för medarbetaren. Och att hyra i andra hand är både krångligt och osäkert.
 

Företagslägenhet som tillfällig bostad

Företagslägenheter är fräscha, möblerade lägenheter som står redo för inflyttning och med kort varsel kan hyras tillfälligt av företag. En smidig och kostnadseffektiv lösning, samtidigt som medarbetaren får ett hemtrevligt boende (oavsett om det gäller under en tidsbegränsad anställning eller i väntan på en permanent boendelösning). Utöver priset är just tillgängligheten och smidigheten två saker våra kunder uppskattar extra mycket. Att du trots bostadsbrist snabbt kan hitta en bra, tillfällig bostad vid de nyrekryteringar verksamheten kräver. Och att du lugnt kan luta dig tillbaka med vetskapen att vi sköter allt från nyckelutlämning till slutstädning. När kontoret är stängt rycker vår dygnet-runt-öppna servicejour ut.
 

Bra tillfälligt boende allt viktigare konkurrensfördel

Efterfrågan på våra drygt 1800 företagslägenheter runt om i landet ökar konstant. Rätt person på rätt plats kan göra hela skillnaden, och många av våra kunder rekryterar medarbetare från hela världen för att stå sig i konkurrensen. Då blir möjligheten att snabbt kunna erbjuda en bra tillfällig bostad plötsligt en viktig konkurrensfördel.


För dig som vill veta mer:

Information om lägenheterna och vårt koncept
Virtuell visning
Vanliga frågor & svar

 

Du är också välkommen att kontakta

Helene Johansson
070-574 54 57
helene.johansson [at] foretagsbostader.se