Tänk långsiktigt och spara pengar samtidigt

Tänk långsiktigt och spara pengar samtidigt

Jämfört med att boka hotell under en månad eller mer sparar du i snitt cirka 50 procent genom att boka en lägenhet med oss istället.

Med Företagsbostäder får du en partner som erbjuder ett boende precis som du behöver och vill ha - till ett smart pris. Genom att anlita oss kan du alltså sänka företagets boendekostnader och samtidigt få gäster som känner sig som hemma, fast de är borta.

När medarbetare och konsulter är på längre uppdrag är det en självklarhet att kunna erbjuda dem ett boende som gör att de trivs och kan göra ett bra jobb på plats. Men samtidigt är det viktigt att ta hänsyn till företagets resurser. Tillfälliga boenden kan innebära stora kostnader. Med förmånliga hyresavtal, som enkelt går att säga upp eller förlänga vid behov, är det både smidigt och kostnadseffektivt att lösa bostadsfrågan genom Företagsbostäder. Du slipper inte bara dyra hotellkostnader för dina konsulter och medarbetare, du behöver inte heller lägga tid och energi på att ständigt leta boende som är tillräckligt bra. Det ser vi till.