Så mycket kan ni spara med företagslägenhet

Resande är en del av jobbet för många företag. Och hotellnätter är som bekant inte särskilt billigt. Men om företaget ofta reser till en och samma ort finns mycket pengar att spara. Ett billigt alternativ är nämligen att hyra företagslägenhet i stället för hotell.

– Säg att man betalar snitt 1 200 kronor per natt för ett hotellrum. Om företaget har fler än 10 nätter i månaden på annan ort är en företagsbostad ett billigare boendealternativ, säger Helene Johansson, marknadsansvarig på Företagsbostäder.

Kan spara upp till 50 procent

Företagsbostäder förmedlar lägenheter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg och Lund. Utbudet består av allt från mindre studiolägenheter till stora femrummare med kök. Lägenheterna hyrs per dygn, vecka eller månad.
Hur mycket billigare det skulle bli att hyra företagslägenhet varierar. Med Företagsbostädersonline tjänst Kostnadskollen kan man själv räkna ut hur mycket företaget skulle tjäna på det.

– Ju längre tid man hyr, desto mer pengar sparar man. Likaså om det är fler som turas om att bo i lägenheten eller bor tillsammans. Boendekostnaderna kan sänkas med så mycket som 50 procent, säger Helene Johansson.

För dig som vill veta mer:

Information om lägenheterna och vårt koncept
Virtuell visning
Vanliga frågor & svar

 

Du är också välkommen att kontakta

Helene Johansson
070-574 54 57
helene.johansson [at] foretagsbostader.se