Entertainment

Please entertain us!

Jobbar du inom kulturbranschen?  Är är du skådespelare, regissör, fotograf eller jobbar med film- teater- eller TV- produktion? Eller utvecklar du ett nytt spännande dataspel som ska ta oss igenom den här förhoppningsvis korta tiden fram tills vi får mötas på riktigt igen?

Oavsett vad du gör – tänk att få komma ”hem” efter en marathon-dag med filminspelning, kanske otaliga omtagningar och ett team man verkligen uppskattar men också behöver i lagom doser efter arbetsdagens slut? Tänk då att ha en helt egen lägenhet, ett eget kök för att laga den mat du själv är sugen på utan att behöva gå ut igen. Face tima med familjen och hunden. Att sedan slänga upp fötterna på soffan och kolla på en serie,  köra lite yoga eller kanske en löptur för att ge kroppen sitt. Till sist krypa ner i en skönt bäddad säng för god natts sömn och uppladdning för morgondagens jobb och äventyr. Bekvämt och hållbart för dig -  smart för produktions budgeten! 

Passa på!

Just nu erbjuder vi 15% rabatt till dig som jobbar inom entertainment av alla slag. Slå oss en signal, maila eller fyll i en förfrågan här på sidan så återkommer vi med ett förslag som passar just dig!

Uppge koden “Entertain us 2021”

Välkommen!

Kampanjen gäller för bokningar gjorda 30/3 – 31/5. Vistelseperiod 1-6 månader. Rabatten gäller ej företag med avtal.