Nya lägenheter i Limhamn

Företagsbostäder ökar nu sitt bestånd i Öresundsregionen med nya lägenheter vid området nära kalkstensbrottet i Limhamn.

Denna charmiga del av södra Malmö erbjuder allt från en mysig småbåtshamn till vackra grönområden. Här finns också ett stort utbud av butiker, trendiga restauranger och populära caféer. I området ligger även Kalkbrottet, Limhamns naturreservat, där det finns gott om motionsspår och promenadstråk för den med spring i benen.

Företagsboende med strategiskt läge

Limhamn har ett strategiskt läge med närhet till två internationella flygplatser och pendelavstånd över sundet till Köpenhamn. Det finns också goda kommunikationer till Malmö centrum och till den expansiva och företagstäta stadsdelen Hyllie.

Nya företagslägenheter i Limhamn. ana.wiberg [at] foretagsbostader.se (subject: ana.wiberg%40foretagsbostader.se, body: ana.wiberg%40foretagsbostader.se) (Anmäl dig för visning!)

Kom på visning

Vi öppnar nu dörrarna till våra nya lägenheter i Limhamn. Du som letar efter företagsboende för medarbetare och konsulter har nu möjligheten att komma på en exklusiv visning i en av våra lägenheter..

Efterfrågan är redan stor på våra lägenheter, så passa på att anmäla dig för visning redan idag!


Anmäl dig till:

Ana Wiberg, Säljare
Odinsgatan 6, 411 03 Göteborg
Telefonnummer: +46702 47 45 22
E-postadress: ana.wiberg [at] foretagsbostader.se (subject: ana.wiberg%40foretagsbostader.se, body: ana.wiberg%40foretagsbostader.se)