Lägenhet med korttidshyra för långväga gäster

Detta är tredje delen i en artikelserie där vi kikar närmare på fyra typiska kunder, och förklarar hur företagslägenheten sänker deras kostnader för logi. Hittills har vi skrivit om företaget som hyr en övernattningslägenhet och veckopendlaren som använder företagslägenheten som ett andra hem. Nu har turen kommit till företaget som vill hyra en möblerad lägenhet på hemmaplan för en kortare period.

Tillfälligt boende på bortaplan har vi redan skrivit om i de två första delarna av denna artikelserie, men vissa av våra kunder behöver faktiskt också tillfälliga boenden på hemmaplan. Det kan till exempel handla om att inkvartera tillresta konsulter och medarbetare under en kort tid. Då är en möblerad företagslägenhet med korttidshyra ett tryggt, bekvämt och prisvärt alternativ som dessutom inte kräver någon större arbetsinsats från er sida. Ni bokar – sedan gör vi jobbet för er!

Företagslägenhet med korttidshyra – så mycket kan ni spara jämfört med hotell

Korttidshyra är ett relativt begrepp. Våra företagslägenheter går att hyra från fyra dygn, och ni betalar per dygn, vecka eller månad beroende på hur ert avtal löper. Ju längre period ni bokar, desto mer prisvärd blir lägenheten, både i sig själv och i jämförelse med hotell. Bokar ni 30 nätter eller fler kan ni som regel räkna med upp till halva kostnaden, jämfört med om ni skulle inkvartera samma gäst på hotell, men det finns besparingar att göra även under kortare hyresperioder.

Tryggt och smidigt – för er och för gästen

Företagslägenhet är också ett trevligt alternativ för gästen – det är lättare att känna sig hemma i en möblerad lägenhet än i ett hotellrum. Och för er som bokar är företagslägenheten en smidig lösning; vi sköter allt från nyckelutlämning till slutstädning och vår jour är öppen dygnet runt.

Hur mycket kostar det att hyra en företagslägenhet kort tid?

På frågan vad en företagslägenhet med korttidshyra kostar finns inget allmänt svar, men gör en offertförfrågan här nedan, så återkommer vi med en prisuppgift utifrån just ert behov.

Nyfiken på våra andra kundexempel?
Här kan du läsa om veckopendlaren och om företaget som hyr en övernattningslägenhet.