Intervju med inneförvaltare | Företagsbostäder

Intervju med Andrea – inneförvaltare

Andrea jobbar som innerförvaltare på Företagsbostäder i Göteborg. I sin roll tar Andrea hand om felanmälningar och frågor från gästerna. Det kan vara allt från en trasig glödlampa till frågor om hur tvättmaskinen fungerar.

Varje morgon delegerar Andrea inkomna felanmälningar vidare till uteförvaltarna som i sin tur åker till berörd lägenhet och ordnar problemet. Andrea ser också till att alla lägenheterna håller rätt standard genom att schemalägga kontinuerliga inspektioner. Företagsbostäder har även en jour som är öppen dygnet runt som tar hand om mer akuta ärenden. Det blir varierande dagar för Andrea och hennes kollegor och ingen dag är den andra lik. ”Det är olika, ibland är det stressigt men oftast roligt. Speciellt med kundkontakten och att få prata med människor”.

 

”Många av våra gäster är utländska konsulter som verkligen värdesätter möjligheten att laga den mat som de är vana vid.”​

 

Hemkänsla med hemlagad mat

Tanken bakom en lägenhet hos Företagsbostäder är att gästen ska känna sig hemma och i det ingår möjligheten att kunna laga sin egen mat. Andrea tillägger ”Många av våra gäster är utländska konsulter som verkligen värdesätter möjligheten att laga den mat som de är vana vid.” Med över 1800 lägenheter och tusentals gäster så är det inte konstigt att den vanligaste felanmälan handlar om att något i köksutrustningen behöver bytas ut. Men det är inte bara den svenska maten som kommer som en utmaning för de utländska gästerna. Även vårt kalla klimat kan ibland vara en anledning till att ringa Andrea. Att höja värmen på elementen väljs dock oftast bort då Företagsbostäder följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för innetemperatur och erbjuder istället extra filtar till de som önskar.

En nöjd gäst är en bra gäst!

Och gästerna är verkligen nöjda med Andrea och hennes teams arbete. Enligt de återkommande gästenkäterna uppskattar gästerna snabb återkoppling och att Andrea och uteförvaltarna gör allt för att åtgärda problemen så snabbt och smärtfritt som möjligt.

Tryggt och bekvämt boende

Att bo i en företagslägenhet ska vara lika bekvämt och tryggt som att bo på hotell. Och Andrea och hennes kollegor finns alltid där för att se till att gästerna har allt de behöver.

 

Vill du veta mer hur det går till bakom kulisserna på Företagsbostäder läs om hur våra bokare ser till att rätt lägenhet matchas med rätt kund här.

 

För dig som vill veta mer:
Så mycket kan ni spara företagslägenhet
Vi gör företagsboende enkelt!
Vanliga frågor och svar