God sömn & en bättre vardag för hela HR avdelningen

Fullt upp, samtidigt som snooze-knappen känns mer lockande än någonsin? Ju mer du har att göra, desto viktigare är det att pausa ofta och koppla av ordentligt mellan varven. Och en bra dag börjar med en god natts sömn!
 

Så hjälper vi HR att sova bättre

Arbetsdagen är full av utmaningar och tempot ofta högt. I mötet med kunder runt om i landet får vi en inblick i vardagens alla måsten.

Ta HR-avdelningen som exempel. Lön ska ut, vikarier in och semesterscheman klaffa. Men det handlar också om mer komplexa uppgifter, till exempel svårlösta konflikter och en väl fungerande kompetensförsörjning, som kan trygga företagets konkurrenskraft framöver. Man kan ligga sömnlös för mindre...

Vi kan självklart inte hjälpa till med allt, men vissa utmaningar löser vi lätt. Behöver du till exempel 20 möblerade lägenheter i Stockholm om en månad? Eller kanske en fyra i Malmö nu på studs? Inga problem, vi hjälper dig.

Vårt utbud är stort och tillgängligheten hög. Fastighetsjour och full service från nyckelutlämning till slutstädning ingår. Vi tar hand om allt från borttappade nycklar till översvämmade badrum. Allt för att du som bokar boende till dig själv och till dina kollegor ska få en smidigare vardag – och därmed också en bättre sömn.
Läs också: Mer effektiv på jobbet – 5 tips
 

Bra affärer får ekonomichefer och inköpare att sova gott

Vi hjälper gärna till med en kalkyl över hur mycket just ditt företag kan spara genom att boka företagslägenheter i stället för hotell. Du kan kapa kostnaden för logi med upp till hälften!

Genom att vara en heltäckande leverantör försöker vi också att effektivisera administrationen så mycket vi kan. Med bara en kontaktperson och många gästnätter på en och samma faktura sparar du tid (som ju också är pengar). Sov gott!
Läs också: 4 sätt att sänka kostnaderna för affärsresor
 

Må bra – prestera bra  

För att kunna leverera på topp behöver du och dina kollegor vara utvilade och ha balans i livet. Vi hjälper konsulter och andra som jobbar långt hemifrån genom att erbjuda hemtrevliga, möblerade lägenheter fullt utrustade för en bättre vardag. Home away from home!

Mixa din frukost-smoothie i bara morgonrocken, bjud hem vänner på middag, tvätta, somna i soffan framför tv:n eller vad du nu brukar göra när du kopplar av och känner dig som hemma. I lägenheterna väntar sköna sängar från kvalitetsmärken som Hilding, Hästens och Dux.

Allt för att du ska kunna sova gott och leva väl, även när du arbetar långt hemifrån. 
Läs också: Sov bättre i stället för längre – 6 tips
 

1800 företagslägenheter på 6 orter  

Du kan hyra våra företagslägenheter per dygn, vecka eller månad från fyra nätter och uppåt. Bekvämt för dig som bor, smidigt för dig som bokar. Och en bra affär för hela företaget!

Vill du veta mer? Klicka på respektive stads namn för att läsa mer om våra företagslägenheter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Lund och Helsingborg.

 

Vill du ha ett skräddarsytt förslag med prisuppgift? Kontakta mig direkt, eller fyll i offertförfrågan nedan.

Helene Johansson
010-707 55 40
helene.johansson [at] foretagsbostader.se