Säljtjänst Stockholm

Är du vår nya säljare?

Företagsbostäder söker säljare placering Stockholm

Företagsbostäder är mitt inne i sin största förändringsresa någonsin och vi behöver utöka vårt säljteam. Du som söker dig till oss är inte rädd för att kavla upp ärmarna, gärna har tidigare erfarenhet från att jobba med hotell, lägenhetshotell och/eller serviced apartments, har upparbetat kundnätverk, älskar uppsökande försäljning och gillar när varje dag bjuder på nya äventyr och utmaningar. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som älskar att jobba självständigt och har kunskap och nätverk i byggindustrin och närbesläktade branscher. Vi vill att du är målinriktad och strukturerad och samt har en utvecklad känsla för service. Du älskar försäljning och triggas av tuffa personliga mål samtidigt som du ser din del i helheten. Du gillar att resa och besöka kunder som du bygger en relation till. Rollen som säljare är operativ vilket innebär kundbesök och event; inför dessa gör du research och förberedelser, samlar information och förhandlar och efteråt gör du uppföljning och implementering.

 • Du levererar i första hand affärer till vårt bolag Part-Time Home men även till Företagsbostäder, både från både befintliga och nya kunder.
 • Du utvecklar och fördjupar dialog och relationer med våra befintliga kunder.
 • Du skriver nya avtal, implementerar och följer upp avtal.
 • Tillsammans med övriga säljteamet arbetar du mot gemensamma och egna försäljningsmål

Personliga egenskaper

 • Du är en nätverkare och relationsbyggare.
 • Resultat- och prestationsinriktad, gillar utmaningar
 • Van att jobba mot uppsatta mål samt vågar prova nya vägar för att driva försäljning.
 • Glad, ärlig, passionerad och har glimten i ögat.
 • Flytande i svenska och engelska, både tal och skrift
 • Mycket goda datorkunskaper är ett krav, erfarenhet av bokningssystem och CRM-system är ett plus
 • Du har körkort för bil

______________________________________________________________________________________

Part-Time Home och Företagsbostäder Sverige AB erbjuder ca 3000 möblerade lägenheter till näringslivet i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg och Lund. Vi har över 25 års erfarenhet och med ständig utveckling och tillväxt i fokus är ambitionen att vara marknadsledande inom vår bransch. Vi lägger stor vikt vid våra ledord, ”Trygghet, Flexibilitet och Service”. Vår majoritetsägare är Petter Stordalen och vi har därför mycket samarbete med våra kollegor på Nordic Choice Hotels.

Tjänsten är heltid. Lön är fast och enligt överenskommelse. Kontor i Stockholm.

Skicka din ansökan till Försäljningschef katja.olsson [at] foretagsbostader.se sista ansökningsdag 15 december. Mer information om oss finns på www.parttimehome.eu och www.foretagsbostader.se