5 sätt att spara tid och pengar – med Företagsbostäder

5 sätt att spara tid och pengar – med Företagsbostäder

Letar du boende åt dina medarbetare eller konsulter? Vi förstår att det är mycket att tänka på. Därför har vi gjort det enkelt. I våra möblerade lägenheter kommer de att trivas, samtidigt som du sparar både tid och pengar. Med Företagsbostäder får du:

1. Allt i en faktura

Vi erbjuder drygt 2000 lägenheter, fördelat på sju orter runt om i landet. Det innebär många möjligheter, men alltid bara en kontaktperson. Som kund hos oss får du allt samlat i en smidig faktura. Det sparar du mycket tid på.

2. Längre boende till lägre pris

Att bo på hotell och behöva förlänga sin vistelse kan bli dyrt. Hos oss är det precis tvärtom. Här blir dygnspriset lägre ju fler dygn du bokar. Detta är bara en av fördelarna med Longstay. Kolla in vår tjänst Kostnadskollen och se hur du kan sänka ditt företags boendekostnader med 50 %!

3. Hög tillgänglighet

Mässor och större evenemang kan påverka tillgängligheten av hotellrum. Men inte våra lägenheter. Vi kan så gott som alltid hjälpa dig med en hemtrevligt möblerad och fullt utrustad lägenhet, mitt i centrum eller nära arbetsplatsen.

4. Flexibel boendeperiod

Ibland är det svårt att veta exakt hur länge man behöver sitt företagsboende. Därför kan du smidigt förlänga eller förkorta din bokning hos oss. Våra lägenheter bokar du från fyra nätter och uppåt. Dessutom betalar du endast för de dagar du bor – oavsett kalendermånad. Läs mer här.

5. Trivsel som ger resultat

Vi tar hand om allt, från bokning till slutstädning. Så att dina medarbetare endast behöver fokusera på sitt arbete. Vill de bo tillsammans med sina kollegor? Inga problem. Kommer deras familj och vänner kommer på besök? Vi hjälper gärna till med extrasängar. Våra bekväma lägenheter är fullt utrustade med eget kök, WiFi, TV och mycket mer. Dessutom är vår gästjour öppen dygnet runt, om de skulle behöva hjälp med något.

Hör bara av dig!

Resten sköter vi. Under samtalet benar vi ut dina behov, för att snabbt hitta rätt boendelösning för just dina medarbetare och konsulter. Du hittar oss i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg, Lund och nu även i Älmhult.