12 fördelar för dig som bokar företagslägenhet

Det finns både tid och pengar att spara på att boka företagslägenhet i stället för hotell. Faktum är att företagslägenheter innebär ganska många fördelar som du kanske inte ens har tänkt på?

Genom att klicka på respektive stad här du läsa mer om våra företagslägenheter i StockholmGöteborgMalmöLinköpingLund och Helsingborg.


Fördel #1: Smidigt

Hos oss bokar du drygt 1800 lägenheter i sex städer hos en och samma kontaktperson. Inga knöliga andrahandskontrakt och du slipper jaga rum när alla hotell är fullbokade. En leverantör, en kontaktperson och en faktura, det sparar du mycket tid på.

 

Fördel #2: Prisvärt

En företagslägenhet är ett prisvärt alternativ jämfört med hotell redan vid ganska få övernattningar per månad. Om du för ett enkelrum på hotell betalar i snitt 1200 kronor per natt kan du redan efter drygt 10 gästnätter tjäna på att ha en övernattningslägenhet i stället. Och ju fler nätter i lägenheten, desto bättre affär!

 

Fördel #3: Flexibelt

Våra företagslägenheter går att hyra från 4 nätter och uppåt, och du bokar bara den period du faktiskt behöver lägenheten, oavsett kalendermånad. Avtalet kan förlängas eller sägas upp i förtid så länge du hör av dig minst en månad i förväg.

 

Fördel #4: Fokusera på ditt jobb – vi sköter resten

När avtalet är skrivet sköter vi allt från nyckelutlämning till slutstädning, och vår fastighetsjour har öppet dygnet runt. Tryggt och bekvämt, både för gästen och den som bokar.

 

Fördel #5: Över 1800 lägenheter i 6 städer

Vi är Sveriges största förmedlare av företagsbostäder och i vårt utbud finns allt från ett rum och kök till 4:or och 5:or på sex orter runt om i landet. Bara att välja!

 

Fördel #6: Läget

Vi har företagslägenheter i centrum men också i företagstäta områden utanför stan. Mitt i city, vid stationen eller med gångavstånd till jobbet? Du bestämmer!

 

Fördel #7: Hög standard

Du bokar fräscha, möblerade lägenheter med fullt utrustade kök och tillgång till egen tvättmaskin eller tvättstuga. Alla våra företagslägenheter är iordningställda utifrån vårt koncept och håller samma höga standard. Här kan du gå på virtuell visning.

 

Fördel #8: Hemtrevligt

I en företagslägenhet bor du i hemmiljö. Du kan äta frukost i mysbyxor på morgonen och slappa i tv-soffan på kvällen. Du sköter dig själv och känner dig som hemma.

 

Fördel #9: Trivsel ökar produktiviteten

Hotell kan bli ensamt i längden. När du bor i företagslägenhet är det däremot fritt fram att bjuda hem vänner, och kommer familjen på besök hjälper vi gärna till med extrasängar. Vill du bo i samma uppgång som dina kollegor kan vi oftast lösa det också. Just den här trivseln är viktig – för dig som bor så klart, men också för att vi presterar bättre när vi mår bra. Ett trivsamt företagsboende är därför en viktig konkurrensfördel för företaget!

 

Fördel #10: En lägenhet – flera gäster

Företagslägenhet är prisvärt från start, men ännu bättre blir det om ni är flera som delar på lägenheten. Boka en stor lägenhet så att ni kan bo tillsammans. Eller låt flera på företaget turas om i lägenheten, vi fixar städning och byte av sänglinne mellan varven.

 

Fördel #11: Internationell kompetens

Vi arbetar med gäster från hela världen och har lång erfarenhet av att förstå olika nationaliteters behov. En riskokare eller ett par sköna tofflor kan göra hela skillnaden, och vi kan hjälpa till med extra utrustning där så behövs.

 

Fördel #12: Hög tillgänglighet

Tillgängligheten på våra företagslägenheter påverkas inte lika mycket av mässor och andra större evenemang som hotell. Även om stadens alla hotell är fullbokade sedan länge kan vi oftast hjälpa till med ledigt boende. Prova får du se!

 

Offert för dig som vill prova företagslägenhet

Vill du ha mer specifik information kan du kontakta Helene. Hon hjälper gärna till med ett förslag som passar dina behov och din budget. Du kan även använda dig av formuläret för offertförfrågan nedan.

Helene Johansson
010-707 55 40
helene.johansson [at] foretagsbostader.se