Aktuellt

 • Vad väljer du, företagslägenhet eller lägenhetshotell?

  Är du en konsult som ofta reser och jobbar på annan ort eller är du ansvarig för bokningar av boende för dina medarbetare? Då har du antagligen stött på problem när du har försökt att hitta ett ledigt hotellrum där du kan bo i flera veckor på raken.

  Läs mer
 • Företagsbostäder öppnar fler dörrar för tillväxt i Stockholm

  Företagsbostäder, med Petter Stordalen som ny majoritetsägare genom Strawberry Living, ökar nu sitt longstay-utbud i Stockholm/Solna med 487 nybyggda lägenheter.

  Läs mer
 • Sveriges största leverantör av företagsbostäder stärker sin position med ny huvudägare

  Petter Stordalens nystartade bolag Strawberry Living AB/AS blir majoritetsägare i Företagsbostäder. Med sina 1400 fullt ut möblerade lägenheter är Företagsbostäder störst inom longstay i Sverige.

  Läs mer
 • Ny trend kräver flexibla boenden | Företagsbostäder

  Ny trend kräver flexibelt boende

  Många av Sveriges konsultbolag växer för varje år men det kan vara svårt att hitta rätt kompetens i rätt ögonblick. En trend som är på väg till Sverige är den så kallade ”gig-ekonomin” där konsulter gör en insats under en kortare tidsperiod eller ”gig”.

  Läs mer
 • Kostnadskollen - vad kostar en lägenhet jämfört med hotell?

  Visste du att ni kan sänka företagets boendekostnader upp till 50 % genom att boka lägenhet i stället för hotell? Prova Kostnadskollen, testet som räknar ut hur mycket ni kan spara!

  Läs mer
 • Tillfällig bostad vid nyrekrytering utifrån

  Uppåt, framåt, högkonjunkturen ångar vidare. Samtidigt ställer bostadsbristen till det för många tillväxtföretag som behöver rekrytera.

  Läs mer
 • Tillfällig bostad för företag på språng

  Rätt person på rätt plats är inte alltid lätt att lösa, men med vår hjälp blir det enklare. Vi hyr ut fräscha, möblerade företagslägenheter med flexibla avtal – en perfekt tillfällig bostadslösning för företag och medarbetare på språng.

  Läs mer
 • God sömn & en bättre vardag för hela HR avdelningen

  Fullt upp, samtidigt som snooze-knappen känns mer lockande än någonsin? Ju mer du har att göra, desto viktigare är det att pausa ofta och koppla av ordentligt mellan varven. Och en bra dag börjar med en god natts sömn!
   

  Läs mer
 • Företagslägenhet som ett andra hem för veckopendlaren

  I en artikelserie förklarar vi vem som egentligen bor i en företagslägenhet, och varför det är ett så prisvärt boende. Vi har kikat närmare på fyra typiska kunder.

  Läs mer
 • Nya företagslägenheter i centrala Göteborg – Friggagatan

  Nu är det snart premiär för våra nya företagslägenheter på Friggagatan mitt i Göteborg!

  Läs mer
 • I våra företagslägenheter – If

  Försäkringsbolaget If är en av Företagsbostäders kunder. Här berättar Lajos Kopacsi, skaderådgivare, hur en företagslägenhet också kan fungera som ersättningsbostad.

   

  Läs mer
 • 12 fördelar för dig som bokar företagslägenhet

  Det finns både tid och pengar att spara på att boka företagslägenhet i stället för hotell. Faktum är att företagslägenheter innebär ganska många fördelar som du kanske inte ens har tänkt på?

  Genom att klicka på respektive stad här du läsa mer om våra företagslägenheter i StockholmGöteborgMalmöLinköpingLund och Helsingborg.

  Läs mer