Sveriges största leverantör av företagsbostäder

Behöver du ordna tillfälligt boende åt en anställd eller en konsult? Letar du övernattningslägenhet till ditt företag? Vi hyr ut möblerade företagslägenheter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg och Lund. Det är ett hemtrevligt och prisvärt alternativ till längre hotellvistelser, och både tryggare och mer bekvämt än privat andrahandsboende. Våra lägenheter är fräscha, komplett utrustade och centralt belägna och du får alltid snabb och personlig service. Välkommen till Företagsbostäder och en bättre vardag!

 

"Jättetrevligt boende och verkligen prisvärt!"

Malin Friis-Liby, MFL Consulting

Aktuellt

 • Vad är viktigast när du bokar företagsboende?

  Det spelar ingen roll om du prioriterar pris eller läge när du bokar tillfälligt boende hos oss.

  Läs mer

 • Lägenhet med korttidshyra för långväga gäster

  Detta är tredje delen i en artikelserie där vi kikar närmare på fyra typiska kunder, och förklarar hur företagslägenheten sänker deras kostnader för logi.

  Läs mer
 • Vad väljer du, företagslägenhet eller lägenhetshotell?

  Är du en konsult som ofta reser och jobbar på annan ort eller är du ansvarig för bokningar av boende för dina medarbetare? Då har du antagligen stött på problem när du har försökt att hitta ett ledigt hotellrum där du kan bo i flera veckor på raken.

  Läs mer
 • Företagsbostäder öppnar fler dörrar för tillväxt i Stockholm

  Företagsbostäder, med Petter Stordalen som ny majoritetsägare genom Strawberry Living, ökar nu sitt longstay-utbud i Stockholm/Solna med 487 nybyggda lägenheter.

  Läs mer
 • Sveriges största leverantör av företagsbostäder stärker sin position med ny huvudägare

  Petter Stordalens nystartade bolag Strawberry Living AB/AS blir majoritetsägare i Företagsbostäder. Med sina 1400 fullt ut möblerade lägenheter är Företagsbostäder störst inom longstay i Sverige.

  Läs mer
 • Ny trend kräver flexibla boenden | Företagsbostäder

  Ny trend kräver flexibelt boende

  Många av Sveriges konsultbolag växer för varje år men det kan vara svårt att hitta rätt kompetens i rätt ögonblick. En trend som är på väg till Sverige är den så kallade ”gig-ekonomin” där konsulter gör en insats under en kortare tidsperiod eller ”gig”.

  Läs mer